Apartament 1+1 n shitje +4 fotografi te tjera.

Apartament 1+1 n shitje 72000 SHKODER

 • 100 m2
 • 0676666765
 • 9 Maj, 2018
Kliko per me shume
DYQAN DHE GARAZH ME QERA NE LUSHNJE 21 Dhjetor, 2018

DYQAN DHE GARAZH ME QERA NE LUSHNJE 30 Lushnje

 • 135 m2
 • 00393291974064
 • 11 Maj, 2018
Kliko per me shume »
Apartament 3+1 n shitje te Kisha e Madhe +7 fotografi te tjera.

Apartament 3+1 n shitje te Kisha e Madhe 68000 SHKODER

 • 100 m2
 • 0676666765
 • 19 Maj, 2018
Kliko per me shume »
Financimi i para garantuar 100% pr personin e ndershm q jan n nevoj me norm 2%: whatsapp - Viber 0022962002097 / E-mail: sanchezaline24@gmail.com 21 Dhjetor, 2018

Financimi i para garantuar 100% pr personin e ndershm q jan n nevoj me norm 2%: whatsapp - Viber 0022962002097 / E-mail: [email protected] 60000000 sanchez aline

 • 000 m2
 • +22962002097
 • 19 Maj, 2018
Kliko per me shume »
Financimi i para garantuar 1 00% pr personin e ndershm q jan n nevoj me norm 2%: whatsapp - Viber 0022962002097 / E-mail: sanchezaline24@gmail.com 21 Dhjetor, 2018

Financimi i para garantuar 1 00% pr personin e ndershm q jan n nevoj me norm 2%: whatsapp - Viber 0022962002097 / E-mail: [email protected] 60000000 sanchez aline

 • 000 m2
 • +22962002097
 • 21 Maj, 2018
Kliko per me shume »
Shtepi 21 Dhjetor, 2018

Shtepi 41000 Tirane

 • 54 m2
 • 0682649114
 • 21 Maj, 2018
Kliko per me shume »
Tok 1000m + truall 21 Dhjetor, 2018

Tok 1000m + truall 85000 Borsh. sarande

 • 1000 m2
 • 00306982915220
 • 21 Maj, 2018
Kliko per me shume »
Ambient biznesi me qira n qendr t Shkodrs +2 fotografi te tjera.

Ambient biznesi me qira n qendr t Shkodrs 357 SHKODER

 • 72 m2
 • 0676666765
 • 23 Maj, 2018
Kliko per me shume »
Dyqan 21 Dhjetor, 2018

Dyqan 40000 Durres

 • 43.3 m2
 • 00355697004040
 • 24 Maj, 2018
Kliko per me shume »
Dyqan me qira n Parruc +2 fotografi te tjera.

Dyqan me qira n Parruc 393 SHKODER

 • 36 m2
 • 0676666765
 • 24 Maj, 2018
Kliko per me shume »
Okazion Shitet Vile 3 kateshe 21 Dhjetor, 2018

Okazion Shitet Vile 3 kateshe �mim i arsyesh�m Shenavlash Durres

 • Total 2000 m2
 • 0675879112
 • 25 Maj, 2018
Kliko per me shume »
VILA 21 Dhjetor, 2018

VILA 460000 NE QENDER TE SELITES, TIRANE

 • 407 m m2
 • 0683704968
 • 25 Maj, 2018
Kliko per me shume »