Ambiente biznesi me qira +6 fotografi te tjera.

Ambiente biznesi me qira 521 SHKODER

 • 860 m2
 • 0676666765
 • 13 Janar, 2018
Kliko per me shume
Kapanon industrial me qira +13 fotografi te tjera.

Kapanon industrial me qira 2500 TIRANE

 • 924 m2
 • 0676666765
 • 13 Janar, 2018
Kliko per me shume »
Apartament 21 Dhjetor, 2018

Apartament 41000 Tirane

 • 55 m2
 • 0682649114
 • 14 Janar, 2018
Kliko per me shume »
Dyqan per shitje 590 a,!/mA2 +7 fotografi te tjera.

Dyqan per shitje 590 a,!/mA2 43660 SHKODER

 • 74 m2
 • 0676666765
 • 15 Janar, 2018
Kliko per me shume »
Objekt biznesi me qira n qendr t Shkodrs +6 fotografi te tjera.

Objekt biznesi me qira n qendr t Shkodrs 597 SHKODER

 • 150 m2
 • 0676666765
 • 16 Janar, 2018
Kliko per me shume »
Shtpi private 2+1 me qira +14 fotografi te tjera.

Shtpi private 2+1 me qira 149 SHKODER

 • 90 m2
 • 0676666765
 • 16 Janar, 2018
Kliko per me shume »
Apartament per Shitje: 21 Dhjetor, 2018

Apartament per Shitje: 77000 don bosko

 • 98 m2
 • 0694030502
 • 18 Janar, 2018
Kliko per me shume »
Biznes pr shitje n Zues +14 fotografi te tjera.

Biznes pr shitje n Zues 280000 Zues

 • 300 m2
 • 0676666765
 • 19 Janar, 2018
Kliko per me shume »
Shtpi me truall 21 Dhjetor, 2018

Shtpi me truall 45.000 diskutuesh�m Ruzhdie Fier

 • 12000 m2
 • 30698006290
 • 20 Janar, 2018
Kliko per me shume »
Makine 21 Dhjetor, 2018

Makine 14500 Durres, Plazh

 • 2.5 m2
 • 0676022204
 • 20 Janar, 2018
Kliko per me shume »
Shtpi private 1+1 me qira +7 fotografi te tjera.

Shtpi private 1+1 me qira 150 SHKODER

 • 60 m2
 • 0676666765
 • 20 Janar, 2018
Kliko per me shume »
M shum se 13 vjet, shrbimi yn ofertat jan t shpejt dhe t besueshm 21 Dhjetor, 2018

M shum se 13 vjet, shrbimi yn ofertat jan t shpejt dhe t besueshm 2000000 Tirana

 • Oferta e kredisë në 48h
 • 0666671066
 • 25 Janar, 2018
Kliko per me shume »