Shtepi me qera 29 Nëntor, 2014

Shtepi me qera 1700 prishtine

 • 380 m2
 • 044 622 836
 • 17 Nëntor, 2014
Kliko për më shumë
Toke 28 Nëntor, 2014

Toke 70000 Borsh, sarande

 • 1000 m2
 • 00306940252799
 • 11 Nëntor, 2014
Kliko për më shumë »
Vile 28 Nëntor, 2014

Vile 125.000 Yzberisht

 • 136 m2
 • 0665979929
 • 28 Nëntor, 2014
Kliko për më shumë »
truall 27 Nëntor, 2014

truall 15 euro sarande

 • 370 hektare
 • 069 93 04 968
 • 26 Nëntor, 2014
Kliko për më shumë »
Toke 27 Nëntor, 2014

Toke marreveshje anes autostrades Fier-Vlore

 • 3 deri ne 9 mije metra
 • 0692145918
 • 27 Nëntor, 2014
Kliko për më shumë »
apartament 27 Nëntor, 2014

apartament 35000 euro Golem

 • 71metra katrore
 • 004915752687156
 • 11 Nëntor, 2014
Kliko për më shumë »
Apartament 26 Nëntor, 2014

Apartament 110.000 Euro ne zemer te Tiranes

 • 92.3 m+ 54.7 m verand
 • 0692305499
 • 26 Nëntor, 2014
Kliko për më shumë »
apartament 2+1 26 Nëntor, 2014

apartament 2+1 4500000 lek. Pogradec

 • 73 m2
 • 0693574646
 • 26 Nëntor, 2014
Kliko për më shumë »
lokal 25 Nëntor, 2014

lokal 40000 tirana e re

 • 57m2 m2
 • 00355692116630 dhe 00306932779749
 • 25 Nëntor, 2014
Kliko për më shumë »
Apartament 24 Nëntor, 2014

Apartament 55,000 Euro i diskutueshem Rr. Idriz Dollaku (afer fushes Ali Demi), TIRANA

 • 70 m2
 • 0694050071
 • 24 Nëntor, 2014
Kliko për më shumë »
Apartamente 24 Nëntor, 2014

Apartamente 500 deri ne 600 eurom2 Shkembi Kavajes

 • 1+1 dhe 2+1
 • +355 69 20 84 732
 • 24 Nëntor, 2014
Kliko për më shumë »