Apartament 21 Dhjetor, 2018

Apartament 83000 Durres

 • 104 m2
 • 0692066900
 • 20 Dhjetor, 2017
Kliko per me shume
TOKE 21 Dhjetor, 2018

TOKE 85 TIRANE-LINZE

 • 2500 m2
 • 0673389470
 • 20 Dhjetor, 2017
Kliko per me shume »
Apartament 2+1 n shitje n Drgut +7 fotografi te tjera.

Apartament 2+1 n shitje n Drgut Shkoder SHKODER

 • 63 m2
 • 0666666765
 • 20 Dhjetor, 2017
Kliko per me shume »
Shiten 5 apartamente 1+1dhe 2+1 me sip te ndryshme 21 Dhjetor, 2018

Shiten 5 apartamente 1+1dhe 2+1 me sip te ndryshme 76700 Shkoder

 • 118 m2
 • 0692883398
 • 25 Dhjetor, 2017
Kliko per me shume »
DYQAN + APARTAMENT + GARAZH ME QERA NE LUSHNJE +1 fotografi te tjera.

DYQAN + APARTAMENT + GARAZH ME QERA NE LUSHNJE 100 Lushnje

 • 150 m2
 • 00393291974064
 • 25 Dhjetor, 2017
Kliko per me shume »
Vil dy-katshe pr shitje n Rus +8 fotografi te tjera.

Vil dy-katshe pr shitje n Rus 265000 SHKODER

 • 310 m2
 • 0673108008
 • 26 Dhjetor, 2017
Kliko per me shume »
Apartament per Shitje: 21 Dhjetor, 2018

Apartament per Shitje: 75000 Rruga e Kavaj�s, Tiran�, Albania

 • 79 m2
 • 0694030502
 • 27 Dhjetor, 2017
Kliko per me shume »
Tok n shitje n Dobra +1 fotografi te tjera.

Tok n shitje n Dobra 63000 SHKODER

 • 8000 m2
 • 0676666765
 • 9 Qershor, 2018
Kliko per me shume »
Shtepi dhe toke 21 Dhjetor, 2018

Shtepi dhe toke 40 000€ Shkoder

 • 90m2 +60m2 dhe 4130 toke
 • 0038269064732
 • 31 Dhjetor, 2017
Kliko per me shume »
Shtepi +1 fotografi te tjera.

Shtepi 120000 Ulqin

 • 220 m2
 • +377 44 302 000
 • 8 Janar, 2018
Kliko per me shume »
Jepet me Qera, dyqan, Durres , 25 m2 21 Dhjetor, 2018

Jepet me Qera, dyqan, Durres , 25 m2 23000 Durres

 • 25 m2
 • 0692059977
 • 11 Janar, 2018
Kliko per me shume »
Truall + shtpi private n shitje +7 fotografi te tjera.

Truall + shtpi private n shitje 95000 SHKODER

 • 312 m2
 • 0676666765
 • 12 Janar, 2018
Kliko per me shume »