apartament +1 fotografi të tjera.

apartament 40000 gjirokaster

 • 95 m2
 • +306947562860
 • 23 Janar, 2018
Kliko për më shumë
Shitet nje vile 2 kateshe Orikum Vlore me tapi 22 Janar, 2018

Shitet nje vile 2 kateshe Orikum Vlore me tapi 150.000 Orikum Vlore

 • 120 metra banes dhe 380metra toke
 • 00355696327501 / 00393202310857
 • 20 Janar, 2018
Kliko për më shumë »
Shitet firme transporti nderkombetar mallrash 20 Janar, 2018

Shitet firme transporti nderkombetar mallrash 45.000 TIRANE

 • 100 m2
 • 0695673259
 • 20 Janar, 2018
Kliko për më shumë »
Ambient biznesi me qira në Fier +4 fotografi të tjera.

Ambient biznesi me qira në Fier 3000 Fier

 • 4000 m2
 • 0676666765
 • 20 Janar, 2018
Kliko për më shumë »
Dyqan 20 Janar, 2018

Dyqan 65000 VLORE

 • 40 m2
 • 00355686070070
 • 20 Janar, 2018
Kliko për më shumë »
Makine 20 Janar, 2018

Makine 14500 Durres, Plazh

 • 2.5 m2
 • 0676022204
 • 20 Janar, 2018
Kliko për më shumë »
Shtëpi me truall 20 Janar, 2018

Shtëpi me truall 45.000 diskutueshëm Ruzhdie Fier

 • 12000 m2
 • 30698006290
 • 20 Janar, 2018
Kliko për më shumë »
TOKE ARE ME CERTIFIKATE PRONESIE 19 Janar, 2018

TOKE ARE ME CERTIFIKATE PRONESIE 50 LUNDER

 • 24000 m2
 • 355699777660
 • 19 Janar, 2018
Kliko për më shumë »
Apartament per Shitje: 19 Janar, 2018

Apartament per Shitje: 93000 rruga peti

 • 134 m2
 • 0694030502
 • 19 Janar, 2018
Kliko për më shumë »
Shtëpi private në shitje në Bogë +13 fotografi të tjera.

Shtëpi private në shitje në Bogë 78000 SHKODER

 • 300 m2
 • 0676666765
 • 18 Janar, 2018
Kliko për më shumë »
Apartament per Shitje: 18 Janar, 2018

Apartament per Shitje: 100000 don bosko

 • 128 m2
 • 0694030502
 • 18 Janar, 2018
Kliko për më shumë »
Vile 3 kateshe 18 Janar, 2018

Vile 3 kateshe 120,000 Lushnje

 • 350m2 m2
 • 0698749899
 • 18 Janar, 2018
Kliko për më shumë »