Tirane, shes apartament 2+1+A+BLK Kati 2, 104 m 140.000 Euro (TEG) 12 Nëntor, 2020

Tirane, shes apartament 2+1+A+BLK Kati 2, 104 m 140.000 Euro (TEG) 140000 TEG

 • 104 m2
 • 0694030502
 • 12 Nëntor, 2020
Kliko per me shume
Shtepi me qera ditore ne qender te Tiranes 12 Nëntor, 2020

Shtepi me qera ditore ne qender te Tiranes 39 Tirane

 • 34 m2
 • 0698801181
 • 12 Nëntor, 2020
Kliko per me shume »
PERSONAL LOAN UP TO 3% OF INCOME 11 Nëntor, 2020

PERSONAL LOAN UP TO 3% OF INCOME 1000000 all

 • all
 • 09818603391
 • 11 Nëntor, 2020
Kliko per me shume »
Ponuda zajma novac vrlo brzo 11 Nëntor, 2020

Ponuda zajma novac vrlo brzo 750000 Albanie

 • gina rinehart
 • 0752966289
 • 11 Nëntor, 2020
Kliko per me shume »
Tirane, shes apartament 2+1+A+BLK 110 m 11 Nëntor, 2020

Tirane, shes apartament 2+1+A+BLK 110 m 1 Fusha Alidemit

 • 110 m2
 • 0694030502
 • 11 Nëntor, 2020
Kliko per me shume »
Low Rate Financial Offer 10 Nëntor, 2020

Low Rate Financial Offer 50000000 Albanian

 • 500000
 • +18727575908
 • 10 Nëntor, 2020
Kliko per me shume »
Toke dhe ndertese 9 Nëntor, 2020

Toke dhe ndertese 50000 Shkoder

 • Shitet toke 3500 m2, me ndertese nje kateshe me 240 m2,
 • 0693723634
 • 9 Nëntor, 2020
Kliko per me shume »
 Tirane, shes garsonier Kati 5, 40 m 32.000 Euro (Irfan Tomini) 9 Nëntor, 2020

Tirane, shes garsonier Kati 5, 40 m 32.000 Euro (Irfan Tomini) 32000 Irfan Tomini

 • 40 m2
 • 0694030502
 • 9 Nëntor, 2020
Kliko per me shume »

Shitet Albania   Kosova

Me Qera
Dyqan me qera 8 Nëntor, 2020

Dyqan me qera 800 Rruga e Durrest

 • 45 m2
 • +355693388886
 • 23 Maj, 2020
Kliko per me shume »
Tirane, shes apartament 2+1+A+BLK Kati 2, 96 m 94.000 Euro (Botaniku) 6 Nëntor, 2020

Tirane, shes apartament 2+1+A+BLK Kati 2, 96 m 94.000 Euro (Botaniku) 94000 Botaniku

 • 96 m2
 • 0694030502
 • 6 Nëntor, 2020
Kliko per me shume »
Tirane, shes apartament 2+1+A+BLK Kati 2, 126 m 137.000 Euro (Kompleksi Kontakt) 5 Nëntor, 2020

Tirane, shes apartament 2+1+A+BLK Kati 2, 126 m 137.000 Euro (Kompleksi Kontakt) 137000 Kompleksi Kontakt

 • 126 m2
 • 0694030502
 • 5 Nëntor, 2020
Kliko per me shume »
Tirane, shes apartament 3+1+A+BLK Kati 3, 109 m 190.000 Euro (Treni) 4 Nëntor, 2020

Tirane, shes apartament 3+1+A+BLK Kati 3, 109 m 190.000 Euro (Treni) 190000 Treni

 • 109 m2
 • 0694030502
 • 4 Nëntor, 2020
Kliko per me shume »