Jepet me qira Apartament prane Grand Hotel Europa. 7 Mars, 2018

Jepet me qira Apartament prane Grand Hotel Europa. 300 Shkoder

 • 110 m2
 • 0692883398
 • 7 Mars, 2018
Kliko për më shumë
SHTEPI PRIVATE 7 Mars, 2018

SHTEPI PRIVATE 180000 SHKODER

 • 120+180 OBORR
 • 00355692192543
 • 7 Mars, 2018
Kliko për më shumë »
Shitet okazion 900m2 toke 140m2 ndertim per kat 7 Mars, 2018

Shitet okazion 900m2 toke 140m2 ndertim per kat 55000 Shkoder

 • 900 m2
 • 0692883398
 • 7 Mars, 2018
Kliko për më shumë »
Shtepi 6 Mars, 2018

Shtepi 110000 Durres lagjia iliria

 • 147 m2
 • 0696203563
 • 6 Mars, 2018
Kliko për më shumë »
Shitet apartament 1+1 i ndodhur ne L.Xhabije Shkoder. 6 Mars, 2018

Shitet apartament 1+1 i ndodhur ne L.Xhabije Shkoder. 34000 Shkoder

 • 50 m2
 • 0692883398
 • 6 Mars, 2018
Kliko për më shumë »
Shitet super apartament 2+1 me 2wc sip160m2 6 Mars, 2018

Shitet super apartament 2+1 me 2wc sip160m2 70000 Shkoder

 • 160 m2
 • 0692883398
 • 6 Mars, 2018
Kliko për më shumë »
Toke buqesore 5 Mars, 2018

Toke buqesore 14000€ Verbas FIER

 • 2300metra
 • 00306945359338
 • 5 Mars, 2018
Kliko për më shumë »
Shtepi +2 fotografi të tjera.

Shtepi 270000 Baoshiq, H.Novi

 • 250 m2
 • +381645338351
 • 5 Mars, 2018
Kliko për më shumë »
Ofron kredi të shpejtë dhe të besueshëm 5 Mars, 2018

Ofron kredi të shpejtë dhe të besueshëm 10000000 Tirana

 • Unu mundësi
 • 0033 786 022 619
 • 5 Mars, 2018
Kliko për më shumë »
Apartament 2+1 me qira tek Instituti +4 fotografi të tjera.

Apartament 2+1 me qira tek Instituti 188 SHKODER

 • 130 m2
 • 0676666765
 • 3 Mars, 2018
Kliko për më shumë »
Tirane, shes apartament 1+1+A+BLK Kati 1, 112 m² 62.000 Euro (Liqeni Artificial) 2 Mars, 2018

Tirane, shes apartament 1+1+A+BLK Kati 1, 112 m² 62.000 Euro (Liqeni Artificial) 62000 Liqeni Artificial i Tiranës, Tiranë, Shqipëria

 • 112 m2
 • 0694030502
 • 2 Mars, 2018
Kliko për më shumë »
Truall + ndërtesë në shitje në Rus +2 fotografi të tjera.

Truall + ndërtesë në shitje në Rus 65000 SHKODER

 • 234 m2
 • 0676666765
 • 2 Mars, 2018
Kliko për më shumë »