Shtepi tre kateshe +7 fotografi te tjera.

Shtepi tre kateshe 140 mije Euro i diskutushem Korce

 • 120m shtepi dhe 300m truall
 • 00355 69 5156 401
 • 28 Mars, 2018
Kliko per me shume
Shitet shtepi private 2 kateshe. 21 Dhjetor, 2018

Shitet shtepi private 2 kateshe. 74000 Shkoder

 • 400 m2
 • 0692883398
 • 28 Mars, 2018
Kliko per me shume »
Objekt biznesi 21 Dhjetor, 2018

Objekt biznesi 850 Shkoder

 • 300 m2
 • 00393200597226
 • 28 Mars, 2018
Kliko per me shume »
Apartament +1 fotografi te tjera.

Apartament 40000 Durres

 • 83 m2
 • 0696504343
 • 29 Mars, 2018
Kliko per me shume »
Jepet me qira apartament 1+1 sip 70m2  Apa 21 Dhjetor, 2018

Jepet me qira apartament 1+1 sip 70m2 Apa 249 Shkoder

 • 70 m2
 • 0692883398
 • 31 Mars, 2018
Kliko per me shume »
Apartament 21 Dhjetor, 2018

Apartament 35.000 Lagja vullnetari(banesa)

 • 75m²
 • 00306976981836
 • 2 Prill, 2018
Kliko per me shume »
Apartament 3+1 21 Dhjetor, 2018

Apartament 3+1 110mije Euro Durres

 • 185 m2
 • 0692601687
 • 5 Prill, 2018
Kliko per me shume »
Shiten 700m2 truall per ndertim. 21 Dhjetor, 2018

Shiten 700m2 truall per ndertim. 99500 Shkoder

 • 700 m2
 • 0692883398
 • 5 Prill, 2018
Kliko per me shume »

Shitet Albania   Kosova

Me Qera
APARTAMENT 21 Dhjetor, 2018

APARTAMENT 32.milion lek Perrenjas

 • 100m2
 • 004368120375454
 • 6 Prill, 2018
Kliko per me shume »
Vile 2 kateshe 21 Dhjetor, 2018

Vile 2 kateshe 120000 Korce

 • 210/m2
 • 0692929352
 • 6 Prill, 2018
Kliko per me shume »
Shtepi 21 Dhjetor, 2018

Shtepi I diskutueshem Portez,Fier

 • 170 m2
 • 0694520733
 • 8 Prill, 2018
Kliko per me shume »
shtepi 21 Dhjetor, 2018

shtepi 90.000 durres kenet

 • 180 m2
 • 00306975023401
 • 12 Prill, 2018
Kliko per me shume »