Ambient biznesi me qira bar dhe lojra pr fmij 12 Janar, 2021

Ambient biznesi me qira bar dhe lojra pr fmij SHKODER Shkoder

 • 309 m2
 • 0676666765
 • 13 Nëntor, 2019
Kliko per me shume
Apartament 2+1 pr shitje tek Sahati 12 Janar, 2021

Apartament 2+1 pr shitje tek Sahati SHKODER Shkoder

 • 72 m2
 • 0676666765
 • 20 Nëntor, 2019
Kliko per me shume »
Shtpi private 2+1 n shitje n Bahallk 12 Janar, 2021

Shtpi private 2+1 n shitje n Bahallk SHKODER Shkoder

 • 300 m2
 • 0676666765
 • 25 Nëntor, 2019
Kliko per me shume »
Apartament 2+1 me qira tek Bexhisteni 12 Janar, 2021

Apartament 2+1 me qira tek Bexhisteni SHKODER Shkoder

 • 120 m2
 • 0676666765
 • 6 Dhjetor, 2019
Kliko per me shume »
Apartament 2+1 n shitje tek Sahati 12 Janar, 2021

Apartament 2+1 n shitje tek Sahati SHKODER Shkoder

 • 72 m2
 • 0676666765
 • 9 Dhjetor, 2019
Kliko per me shume »
Apartament 2+1 n shitje tek Teatri 12 Janar, 2021

Apartament 2+1 n shitje tek Teatri SHKODER Shkoder

 • 108 m2
 • 0676666765
 • 17 Dhjetor, 2019
Kliko per me shume »
Apartament 1+1 pr shitje n Zdrale 12 Janar, 2021

Apartament 1+1 pr shitje n Zdrale SHKODER Shkoder

 • 88 m2
 • 0676666765
 • 13 Janar, 2020
Kliko per me shume »
Apartament 2+1 pr shitje tek Teatri 12 Janar, 2021

Apartament 2+1 pr shitje tek Teatri SHKODER Shkoder

 • 80 m2
 • 0676666765
 • 29 Janar, 2020
Kliko per me shume »

Shitet Albania   Kosova

Me Qera
Tok pr shitje n Autostradn Tiran-Durrs km 26 12 Janar, 2021

Tok pr shitje n Autostradn Tiran-Durrs km 26 350000 tirane-durres

 • 4419 m2
 • 0676666765
 • 2 Maj, 2020
Kliko per me shume »
Tirane, shes apartament 2+1+A+BLK 114 m 82.000 Euro (Unaza e Re) 11 Janar, 2021

Tirane, shes apartament 2+1+A+BLK 114 m 82.000 Euro (Unaza e Re) 82000 Unaza e Re

 • 114 m2
 • 0694030502
 • 11 Janar, 2021
Kliko per me shume »
pure potassium cyanide for sale 11 Janar, 2021

pure potassium cyanide for sale 70 bari

 • calabria
 • 0987654320
 • 11 Janar, 2021
Kliko per me shume »
Musical Instrument 10 Janar, 2021

Musical Instrument 1950 Michigan

 • 1 m2
 • 13177980576
 • 10 Janar, 2021
Kliko per me shume »