Jepet me qira apartament 1+1 sip 70m2  Apa 31 Mars, 2018

Jepet me qira apartament 1+1 sip 70m2 Apa 249 Shkoder

 • 70 m2
 • 0692883398
 • 31 Mars, 2018
Kliko për më shumë
Apartament +1 fotografi të tjera.

Apartament 63000 Durres

 • 120 m2
 • 0696504343
 • 21 Mars, 2018
Kliko për më shumë »
Shtëpi private në shitje te Mark Lula +6 fotografi të tjera.

Shtëpi private në shitje te Mark Lula 90000 SHKODER

 • 156 m2
 • 0676666765
 • 29 Mars, 2018
Kliko për më shumë »
Apartament +1 fotografi të tjera.

Apartament 40000 Durres

 • 83 m2
 • 0696504343
 • 29 Mars, 2018
Kliko për më shumë »
Apartment +4 fotografi të tjera.

Apartment 35000 Lekë/ Muaj Tirane

 • 67 m2
 • 0692176602
 • 28 Mars, 2018
Kliko për më shumë »
Shtepi tre kateshe +7 fotografi të tjera.

Shtepi tre kateshe 140 mije Euro i diskutushem Korce

 • 120m shtepi dhe 300m truall
 • 00355 69 5156 401
 • 28 Mars, 2018
Kliko për më shumë »
Objekt biznesi 28 Mars, 2018

Objekt biznesi 850 Shkoder

 • 300 m2
 • 00393200597226
 • 28 Mars, 2018
Kliko për më shumë »
Shitet shtepi private 2 kateshe. 28 Mars, 2018

Shitet shtepi private 2 kateshe. 74000 Shkoder

 • 400 m2
 • 0692883398
 • 28 Mars, 2018
Kliko për më shumë »
Shtepi/Vile 3 Katshe +1 fotografi të tjera.

Shtepi/Vile 3 Katshe 159.000,00 Durres, rruga Martin Camaj(rruga unazes)

 • 700m m2
 • 00393297118688
 • 17 Korrik, 2017
Kliko për më shumë »
Apartament 27 Mars, 2018

Apartament 125000 Durres

 • 114 m2
 • 0688703794/0699612499
 • 27 Mars, 2018
Kliko për më shumë »
Apartamente 27 Mars, 2018

Apartamente 70000€ Durres

 • 200 m2
 • 00393202822286
 • 27 Mars, 2018
Kliko për më shumë »
Apartament 27 Mars, 2018

Apartament 150000 Vollga Durres

 • 147 m2
 • 0698616901
 • 27 Mars, 2018
Kliko për më shumë »