Shtepi +6 fotografi te tjera.

Shtepi 24000 Vlore

 • 80 m2
 • 00393385761047
 • 29 Shtator, 2017
Kliko per me shume
Jepet me qera apartament 100 m2 21 Dhjetor, 2018

Jepet me qera apartament 100 m2 200 Ne qender

 • 100 m2
 • 0682052992 0683216168
 • 30 Shtator, 2017
Kliko per me shume »
TOKE 21 Dhjetor, 2018

TOKE 30 euro m2 Durres,Rade

 • 5300 m2
 • 0686952876
 • 30 Shtator, 2017
Kliko per me shume »
Jepet me qera apartament sip 60 m2 21 Dhjetor, 2018

Jepet me qera apartament sip 60 m2 115 Rus

 • 60 m2
 • 0682052992 0683216168
 • 1 Tetor, 2017
Kliko per me shume »
OKAZION apartament 2+1 21 Dhjetor, 2018

OKAZION apartament 2+1 74000 Rr. Dibres

 • 94.6 m2
 • 0694050025
 • 6 Tetor, 2017
Kliko per me shume »
Jepet me qira shtepi private 1+1 21 Dhjetor, 2018

Jepet me qira shtepi private 1+1 112 Shkoder

 • 54 m2
 • 0692883398
 • 7 Tetor, 2017
Kliko per me shume »
Apartament +1 fotografi te tjera.

Apartament 110000 Tirane - Pazari i Ri - ATSH

 • 88 m2
 • 0697763141
 • 8 Tetor, 2017
Kliko per me shume »
Shitet Apartament: 21 Dhjetor, 2018

Shitet Apartament: 73000 Fusha e aviacionit, Rruga Artan Lenja, Tirana, Albania

 • 104 m2
 • 0694030502
 • 10 Tetor, 2017
Kliko per me shume »

Shitet Albania   Kosova

Me Qera
Toke dhe Ndertese me qera ne Peze te Vogel (110 a,! ne muaj). 21 Dhjetor, 2018

Toke dhe Ndertese me qera ne Peze te Vogel (110 a,! ne muaj). 110 Peze e Vogel

 • 800 m2
 • 0686340091
 • 13 Tetor, 2017
Kliko per me shume »
Shtepi ne shitje 21 Dhjetor, 2018

Shtepi ne shitje 80000 Gjirokaster

 • 150 m2
 • +355698891111
 • 6 Nëntor, 2017
Kliko per me shume »
Apartament 21 Dhjetor, 2018

Apartament 42.000 euro Durres

 • 74 m2
 • 0696256888
 • 17 Tetor, 2017
Kliko per me shume »
Shitet Apartament: 21 Dhjetor, 2018

Shitet Apartament: 73,000 Fusha e aviacionit, Rruga Artan Lenja, Tirana, Albania

 • 104 m2
 • 0694030502
 • 20 Tetor, 2017
Kliko per me shume »