Apartament 21 Dhjetor, 2018

Apartament 85000 Tirane

 • 170 m2
 • 0694266788
 • 15 Nëntor, 2018
Kliko per me shume
Shtepi private 1+1 e re jepet me qera ne Shkoder 21 Dhjetor, 2018

Shtepi private 1+1 e re jepet me qera ne Shkoder Cmimi i arsyeshem Shkoder

 • 55m2 m2
 • 00306996326623
 • 18 Nëntor, 2018
Kliko per me shume »
Jepen me qira 2 ambjente ne katin e dyte njeri me pamje nga rruga dhe tjetri me pamje nga koridori 21 Dhjetor, 2018

Jepen me qira 2 ambjente ne katin e dyte njeri me pamje nga rruga dhe tjetri me pamje nga koridori 96 Shkoder

 • 15 m2
 • 0692883398
 • 23 Nëntor, 2018
Kliko per me shume »
Vil + 500 m2 truall 21 Dhjetor, 2018

Vil + 500 m2 truall 120.000 € Velipoj

 • 500 m2
 • 00393200597226
 • 26 Nëntor, 2018
Kliko per me shume »
toke 21 Dhjetor, 2018

toke 80 durres

 • 7282 m2
 • 0694708820
 • 26 Nëntor, 2018
Kliko per me shume »
Shes toke 21 Dhjetor, 2018

Shes toke 25000 euro 1 dylym Ne Rrashbull

 • 2 dylym e 550m katror
 • O0393881719544
 • 29 Nëntor, 2018
Kliko per me shume »
Shtepi + 10 dylym toke +1 fotografi te tjera.

Shtepi + 10 dylym toke 2500000 Pendavinj (Korce)

 • Me oborr 400m katror
 • 0673859313
 • 1 Dhjetor, 2018
Kliko per me shume »
Apartament 21 Dhjetor, 2018

Apartament 60.000 Durres Plazh

 • 81 m2
 • 00393483836879
 • 1 Dhjetor, 2018
Kliko per me shume »
Apartament +1 fotografi te tjera.

Apartament 22 000€ Korce

 • 60m2 m2
 • +355676646022
 • 10 Dhjetor, 2018
Kliko per me shume »
Apartament me qera vjetore Durres Plazh 21 Dhjetor, 2018

Apartament me qera vjetore Durres Plazh 200 Durres

 • 105 m2
 • 00355698576608
 • 21 Dhjetor, 2018
Kliko per me shume »
Apartamento 19 Dhjetor, 2018

Apartamento 80.000euro Elbasan

 • 110 m2
 • 00393408994832
 • 19 Dhjetor, 2018
Kliko per me shume »
Apartamente +5 fotografi te tjera.

Apartamente 20.000€ Durres,golem

 • 42-90 m2
 • 6941627442
 • 13 Dhjetor, 2018
Kliko per me shume »