KAPANON / MAGAZINE 21 Dhjetor, 2018

KAPANON / MAGAZINE 1600 VORE ( Ruga Vore Fushe-Kruje km 7 ne Fushe Preze.)

 • 500 m2
 • 0689073993
 • 14 Shtator, 2016
Kliko per me shume
Apartment +6 fotografi te tjera.

Apartment 50.000 Uji i ftohte, Vlore

 • 80 m2 m2
 • 00306944689344
 • 18 Shtator, 2016
Kliko per me shume »
Dyqan 21 Dhjetor, 2018

Dyqan 01 Vlore

 • Kati pare 70, kati dyte 110
 • 00306946058268
 • 18 Mars, 2018
Kliko per me shume »
Toke 21 Dhjetor, 2018

Toke i diskutueshem Fier

 • 3500 m2
 • 069 55 32 867
 • 19 Shtator, 2016
Kliko per me shume »
Toke truall 21 Dhjetor, 2018

Toke truall 40000 Korce

 • 1500 m2
 • 0672014211
 • 21 Shtator, 2016
Kliko per me shume »
Objet per biznes 21 Dhjetor, 2018

Objet per biznes 400 Durres lagja 17 rruga doktor lluka dhimitri

 • 220 m m2
 • 0683913675
 • 25 Shtator, 2016
Kliko per me shume »
shtepi +9 fotografi te tjera.

shtepi 40000 sheq marinas , seman , fier

 • 150m2 m2
 • 00306992010107
 • 2 Tetor, 2016
Kliko per me shume »
tok truall 21 Dhjetor, 2018

tok truall 25 Cerme sektor Terbuf

 • 460 m2
 • 00355674529983 dhe 00306949006526
 • 5 Tetor, 2016
Kliko per me shume »

Shitet Albania   Kosova

Me Qera
Apartament 21 Dhjetor, 2018

Apartament 52.000 Sarande

 • 95 m2
 • 00306971506610
 • 13 Tetor, 2016
Kliko per me shume »
Shtepi +25 fotografi te tjera.

Shtepi 85000 Vlore

 • 220 m2
 • 6945511251...buy,0692636422
 • 19 Tetor, 2017
Kliko per me shume »
SHTEPI 21 Dhjetor, 2018

SHTEPI 400.000 € I DISKUTUESHEM DURRES

 • 700m² m2
 • 0697362508
 • 23 Tetor, 2016
Kliko per me shume »
Apartament 21 Dhjetor, 2018

Apartament 250 Shkoder

 • 120 m2
 • 0672066067
 • 26 Tetor, 2016
Kliko per me shume »