Jepet me qira objekt sip 120m2 dhe 80m2 pjesa jashte e mbuluar 21 Dhjetor, 2018

Jepet me qira objekt sip 120m2 dhe 80m2 pjesa jashte e mbuluar 370 Shkoder

 • 200 m2
 • 0692883398
 • 4 Mars, 2018
Kliko per me shume
Shitet dyqan sip 16m2 21 Dhjetor, 2018

Shitet dyqan sip 16m2 30000 Shkoder

 • 16 m2
 • 0692883398
 • 6 Mars, 2018
Kliko per me shume »
Hotel +5 fotografi te tjera.

Hotel 230000 Velipoj shkoder

 • 600 m2
 • 3493126643
 • 6 Mars, 2018
Kliko per me shume »
Shtepi 21 Dhjetor, 2018

Shtepi 110000 Durres lagjia iliria

 • 147 m2
 • 0696203563
 • 6 Mars, 2018
Kliko per me shume »
Jepet me qira apartament 3+1 me 2 wc sip 120m2 (kati 3 banim ) 21 Dhjetor, 2018

Jepet me qira apartament 3+1 me 2 wc sip 120m2 (kati 3 banim ) 230 Shkoder

 • 120 m2
 • 0692883398
 • 6 Mars, 2018
Kliko per me shume »
Shitet okazion 900m2 toke 140m2 ndertim per kat 21 Dhjetor, 2018

Shitet okazion 900m2 toke 140m2 ndertim per kat 55000 Shkoder

 • 900 m2
 • 0692883398
 • 7 Mars, 2018
Kliko per me shume »
SHTEPI PRIVATE 21 Dhjetor, 2018

SHTEPI PRIVATE 180000 SHKODER

 • 120+180 OBORR
 • 00355692192543
 • 7 Mars, 2018
Kliko per me shume »
Shitet ose jepet me qira. 21 Dhjetor, 2018

Shitet ose jepet me qira. 125000 Shkoder

 • 106 m2
 • 0692883398
 • 7 Mars, 2018
Kliko per me shume »
Truall 21 Dhjetor, 2018

Truall 45000 Shkembi i Kavajes Durres

 • 600 m/2
 • 0682129371
 • 7 Mars, 2018
Kliko per me shume »
shtepi private 21 Dhjetor, 2018

shtepi private 130000 vlore

 • 120 m2
 • 0692146234
 • 8 Mars, 2018
Kliko per me shume »
Shitet apartament 1+1 sip 56m2 kati 3 21 Dhjetor, 2018

Shitet apartament 1+1 sip 56m2 kati 3 27300 Shkoder

 • 56 m2
 • 0692883398
 • 8 Mars, 2018
Kliko per me shume »
Apartament 21 Dhjetor, 2018

Apartament 60.000 Durres, Plazh

 • 79 m2
 • 00393240813006
 • 18 Prill, 2018
Kliko per me shume »