Apartament 2+1 me qira n qendr t Shkodrs +7 fotografi te tjera.

Apartament 2+1 me qira n qendr t Shkodrs 250 SHKODER

 • 86 m2
 • 0676666765
 • 8 Tetor, 2018
Kliko per me shume
Financimi ii para garantuar 100% pr personin e ndershm q jan n nevoj me norm 2%: whatsapp - Viber 0022962002097 / E-mail: sanchezaline24@gmail.com 21 Dhjetor, 2018

Financimi ii para garantuar 100% pr personin e ndershm q jan n nevoj me norm 2%: whatsapp - Viber 0022962002097 / E-mail: [email protected] 60000000 sanchez aline

 • 000 m2
 • +22962002097
 • 10 Tetor, 2018
Kliko per me shume »
Apartament 2+1 me qira, tek Teatri +10 fotografi te tjera.

Apartament 2+1 me qira, tek Teatri "Migjeni" 300 SHKODER

 • 108 m2
 • 0676666765
 • 11 Tetor, 2018
Kliko per me shume »
Shtpi 21 Dhjetor, 2018

Shtpi 150 mij� lek� Shkod�r, Lagjja Skenderbek para fush�s lekurave

 • 50m2 m2
 • 00306996326623
 • 12 Tetor, 2018
Kliko per me shume »
Shtpi dhe truall 21 Dhjetor, 2018

Shtpi dhe truall I diskutuesh�m Llixh�, Elbasan

 • 410m2 m2
 • 00306986036488
 • 18 Tetor, 2018
Kliko per me shume »
Apartament 2+1 n shitje tek Ura Dervishbeg +6 fotografi te tjera.

Apartament 2+1 n shitje tek Ura Dervishbeg 84000 SHKODER

 • 94 m2
 • 0676666765
 • 19 Tetor, 2018
Kliko per me shume »
Apartament +6 fotografi te tjera.

Apartament 25000 Fier

 • 64 m2
 • 00306974209021
 • 20 Tetor, 2018
Kliko per me shume »
Apartament 3+1 ne shitje, tek aEURoeCasa di MilanoaEUR +6 fotografi te tjera.

Apartament 3+1 ne shitje, tek aEURoeCasa di MilanoaEUR 140000 SHKODER

 • 140 m2
 • 0676666765
 • 20 Tetor, 2018
Kliko per me shume »

Shitet Albania   Kosova

Me Qera
Ambient biznesi me qira, tek Sahati +3 fotografi te tjera.

Ambient biznesi me qira, tek Sahati 1434 SHKODER

 • 1000 m2
 • 0676666765
 • 22 Tetor, 2018
Kliko per me shume »
Dyqan me qira, n Sarreq +4 fotografi te tjera.

Dyqan me qira, n Sarreq 176 SHKODER

 • 31 m2
 • 0676666765
 • 23 Tetor, 2018
Kliko per me shume »
Apartament per Shitje: 21 Dhjetor, 2018

Apartament per Shitje: 140000 Rruga e Kavaj�s, Tiran�, Albania

 • 139 m2
 • 0694030502
 • 26 Tetor, 2018
Kliko per me shume »
Vil 3-katshe me qira te Poeria +6 fotografi te tjera.

Vil 3-katshe me qira te Poeria 600 SHKODER

 • 510 m2
 • 0676666765
 • 26 Tetor, 2018
Kliko per me shume »