Shtepi 21 Dhjetor, 2018

Shtepi 90.000 Rrashbull Durres

 • 700m2 m2
 • 0684104356
 • 6 Shkurt, 2018
Kliko per me shume
Shtepi ne shitje 21 Dhjetor, 2018

Shtepi ne shitje 110000 Ne durres ne lagjen iliria shume prane detit

 • 117 m2
 • 0696203563
 • 8 Shkurt, 2018
Kliko per me shume »
Toke 21 Dhjetor, 2018

Toke 10$ Floq

 • 2000m2 800m2
 • 0698488535
 • 10 Shkurt, 2018
Kliko per me shume »
Shtepi (truall) 21 Dhjetor, 2018

Shtepi (truall) Me marveshje Ciflig ( korce)

 • 1000m2
 • 0692027070 ose 0676348030
 • 11 Shkurt, 2018
Kliko per me shume »
Apartament 21 Dhjetor, 2018

Apartament 43000 Ali Demit, prane shkolles

 • 60 m2
 • 0697230971
 • 13 Shkurt, 2018
Kliko per me shume »
Shitet vile 3 kateshe 21 Dhjetor, 2018

Shitet vile 3 kateshe 160000 Shkoder

 • 140 m2
 • 0692883398
 • 13 Shkurt, 2018
Kliko per me shume »
Shitet toka dhe shtepia 21 Dhjetor, 2018

Shitet toka dhe shtepia €25 m2 Fushe-kruje

 • 7000m2toke +500m2 trull
 • 0685315885
 • 14 Shkurt, 2018
Kliko per me shume »
Shtepi ne shitje 21 Dhjetor, 2018

Shtepi ne shitje 110000 Ne durres ne lagjen iliria shume prane detit

 • 117 m2
 • 0696203563
 • 16 Shkurt, 2018
Kliko per me shume »
dyqan 21 Dhjetor, 2018

dyqan 30000 KORCE

 • 60 m2 m2
 • +306955534740
 • 20 Shkurt, 2018
Kliko per me shume »
Toke 21 Dhjetor, 2018

Toke 10$ Floq te Korces

 • 2000m2 800m2
 • 0698488535
 • 21 Shkurt, 2018
Kliko per me shume »