Vil dy-katshe pr shitje n Rus +8 fotografi te tjera.

Vil dy-katshe pr shitje n Rus 265000 SHKODER

 • 310 m2
 • 0673108008
 • 26 Dhjetor, 2017
Kliko per me shume
Apartament per Shitje: 21 Dhjetor, 2018

Apartament per Shitje: 75000 Rruga e Kavaj�s, Tiran�, Albania

 • 79 m2
 • 0694030502
 • 27 Dhjetor, 2017
Kliko per me shume »
Tok n shitje n Dobra +1 fotografi te tjera.

Tok n shitje n Dobra 63000 SHKODER

 • 8000 m2
 • 0676666765
 • 9 Qershor, 2018
Kliko per me shume »
Shtepi dhe toke 21 Dhjetor, 2018

Shtepi dhe toke 40 000€ Shkoder

 • 90m2 +60m2 dhe 4130 toke
 • 0038269064732
 • 31 Dhjetor, 2017
Kliko per me shume »
Shtepi +1 fotografi te tjera.

Shtepi 120000 Ulqin

 • 220 m2
 • +377 44 302 000
 • 8 Janar, 2018
Kliko per me shume »
Jepet me Qera, dyqan, Durres , 25 m2 21 Dhjetor, 2018

Jepet me Qera, dyqan, Durres , 25 m2 23000 Durres

 • 25 m2
 • 0692059977
 • 11 Janar, 2018
Kliko per me shume »
Truall + shtpi private n shitje +7 fotografi te tjera.

Truall + shtpi private n shitje 95000 SHKODER

 • 312 m2
 • 0676666765
 • 12 Janar, 2018
Kliko per me shume »
Ambiente biznesi me qira +6 fotografi te tjera.

Ambiente biznesi me qira 521 SHKODER

 • 860 m2
 • 0676666765
 • 13 Janar, 2018
Kliko per me shume »

Shitet Albania   Kosova

Me Qera
Kapanon industrial me qira +13 fotografi te tjera.

Kapanon industrial me qira 2500 TIRANE

 • 924 m2
 • 0676666765
 • 13 Janar, 2018
Kliko per me shume »
Apartament 21 Dhjetor, 2018

Apartament 41000 Tirane

 • 55 m2
 • 0682649114
 • 14 Janar, 2018
Kliko per me shume »
Dyqan per shitje 590 a,!/mA2 +7 fotografi te tjera.

Dyqan per shitje 590 a,!/mA2 43660 SHKODER

 • 74 m2
 • 0676666765
 • 15 Janar, 2018
Kliko per me shume »
Objekt biznesi me qira n qendr t Shkodrs +6 fotografi te tjera.

Objekt biznesi me qira n qendr t Shkodrs 597 SHKODER

 • 150 m2
 • 0676666765
 • 16 Janar, 2018
Kliko per me shume »