a*+ao--+a*+ao--a++ocSSYaoeSSae!'a,'i1/4^e~?c^3/4a*'adeg1/4aozi1/4E"> 21 Dhjetor, 2018

a*+ao--+a*+ao--a++ocSSYaoe"c>SSae!'a,'i1/4^e~?c^3/4a*'adeg1/4aozi1/4E 30 Lushnje

 • 135 m2
 • 00393291974064
 • 1 Qershor, 2018
Kliko per me shume
Apartament 2+1 n shitje te Spitalet +6 fotografi te tjera.

Apartament 2+1 n shitje te Spitalet 45000 SHKODER

 • 87 m2
 • 0676666765
 • 4 Qershor, 2018
Kliko per me shume »
Apartamente 2+1 dhe 1+1 ne shitje ne GaEURtmjuhadol +7 fotografi te tjera.

Apartamente 2+1 dhe 1+1 ne shitje ne GaEURtmjuhadol 1 SHKODER

 • 100 m2
 • 0676666765
 • 4 Qershor, 2018
Kliko per me shume »
Dyqan n shitje te shkolla +3 fotografi te tjera.

Dyqan n shitje te shkolla "Martin Camaj" 24640 SHKODER

 • 22 m2
 • 0676666765
 • 9 Qershor, 2018
Kliko per me shume »
Apartament 3+1 n shitje n Perash +8 fotografi te tjera.

Apartament 3+1 n shitje n Perash 41000 SHKODER

 • 86 m2
 • 0676666765
 • 11 Qershor, 2018
Kliko per me shume »
Jepet me qera apartament 2+1!!! +4 fotografi te tjera.

Jepet me qera apartament 2+1!!! 20000 leke ne muaj Shkoder

 • 70 m2
 • 0692146846
 • 24 Shtator, 2018
Kliko per me shume »
Apartament per Shitje: 21 Dhjetor, 2018

Apartament per Shitje: 70000 Medrese

 • 95 m2
 • 0694030502
 • 13 Qershor, 2018
Kliko per me shume »
Ambient biznesi pr shitje, tek Shtitorja e Molos. +4 fotografi te tjera.

Ambient biznesi pr shitje, tek Shtitorja e Molos. 6000 SHKODER

 • 500 m2
 • 0676666765
 • 4 Shtator, 2018
Kliko per me shume »
Apartament 1+1 me qira n Rrug t Gjan +4 fotografi te tjera.

Apartament 1+1 me qira n Rrug t Gjan 158 SHKODER

 • 55 m2
 • 0676666765
 • 20 Qershor, 2018
Kliko per me shume »
Objekt Biznesi 21 Dhjetor, 2018

Objekt Biznesi 30000 Tirane

 • 70 m2
 • 0685637922
 • 21 Qershor, 2018
Kliko per me shume »
dyqan 21 Dhjetor, 2018

dyqan 21000 Berat

 • 30 m2
 • +39 9321270781
 • 22 Qershor, 2018
Kliko per me shume »
DYQAN + GARAZH ME QERA NE LUSHNJE 21 Dhjetor, 2018

DYQAN + GARAZH ME QERA NE LUSHNJE 30 BULEVARDI SHê‹TITORJA E PALMAVE, Lushnje

 • 135 m2
 • 00393291974064
 • 1 Korrik, 2018
Kliko per me shume »