Shitet Tok are me hipotek 21 Dhjetor, 2018

Shitet Tok are me hipotek 10000 Tale Lezhe Rr.Sokol Olldashi.1500m large Plazhit

 • 3000m m2
 • 00355 685838688
 • 24 Maj, 2016
Kliko per me shume
Shitet Vile 2 kateshe 21 Dhjetor, 2018

Shitet Vile 2 kateshe I diskutueshem Vlore ( Mifol )

 • 330 m2
 • 00355 69 2159 197
 • 9 Qershor, 2016
Kliko per me shume »
Shitet tok are me hipotek 21 Dhjetor, 2018

Shitet tok are me hipotek 10000 Rr.Sokol Olldashi 1500m Large Plazhit Tale Lezhe

 • 3000m m2
 • 00355 685838688
 • 22 Qershor, 2016
Kliko per me shume »
Lokal - kati i dyte 21 Dhjetor, 2018

Lokal - kati i dyte 1500 Durres

 • 200 metra katror
 • 0699110281
 • 27 Qershor, 2016
Kliko per me shume »
Shitet tok are me hipotek 21 Dhjetor, 2018

Shitet tok are me hipotek 10000 Rr.Sokol Olldashi Tale Lezhe

 • 3dylym
 • 00355 685838688
 • 28 Qershor, 2016
Kliko per me shume »
Apartament Garzoniere me Qira & Shitet 21 Dhjetor, 2018

Apartament Garzoniere me Qira & Shitet 80 Korce

 • 30 m2
 • 0662137801
 • 10 Nëntor, 2016
Kliko per me shume »
TRE KATE NGA 110m 21 Dhjetor, 2018

TRE KATE NGA 110m 3000000 DURRES

 • 330m2 m2
 • 006945686372
 • 12 Korrik, 2016
Kliko per me shume »
Gazonjere 21 Dhjetor, 2018

Gazonjere 20000 Vlore

 • 33 m2
 • 00393273591103
 • 2 Gusht, 2016
Kliko per me shume »
Shitet tok are me hipotek 1500m large plazhit toka sherben per cdo lloj aktiviteti 21 Dhjetor, 2018

Shitet tok are me hipotek 1500m large plazhit toka sherben per cdo lloj aktiviteti 10000 Tale Lezhe

 • 3000m m2
 • 00355 685838688
 • 3 Gusht, 2016
Kliko per me shume »
Apartament 21 Dhjetor, 2018

Apartament 32.000 Durres Shkozet/14 Stazioni i pare nishtulla

 • 78 m2
 • 00393403221500
 • 5 Gusht, 2016
Kliko per me shume »
Vile shtepi private 21 Dhjetor, 2018

Vile shtepi private 150 000 Rrashbull Durres

 • 170 m2
 • 0675311691
 • 5 Gusht, 2016
Kliko per me shume »
Shitet shtepi private 2+1 dhe dyqan me siperfaqe 321m2 +15 fotografi te tjera.

Shitet shtepi private 2+1 dhe dyqan me siperfaqe 321m2 120000 Ngjitur me shkollen Ndre Mjeda, Shkoder

 • 321 m2
 • +355 66 66 66 765
 • 11 Gusht, 2016
Kliko per me shume »