Shtepi 29 Mars, 2017

Shtepi 80000 Korce

 • 350m m2
 • 0673541005
 • 29 Mars, 2017
Kliko për më shumë »
Shtepi 28 Mars, 2017

Shtepi 60.000 Korce

 • 90 m2
 • 0673541005
 • 28 Mars, 2017
Kliko për më shumë »
Shtepi 23 Shkurt, 2017

Shtepi 50,000 Korce

 • 65 metro katror
 • 0693252990
 • 23 Shkurt, 2017
Kliko për më shumë »
magazina DHE TOKE TRUALL 19 Shkurt, 2017

magazina DHE TOKE TRUALL 205.000 ALBANİA/KORÇE

 • 800 m2
 • 00905313689543
 • 16 Shkurt, 2017
Kliko për më shumë »
Toke 29 Janar, 2017

Toke 23.000 Barc Korce

 • 1000 m2
 • 0696911035
 • 29 Janar, 2017
Kliko për më shumë »
Apartament Garzoniere me Qira & Shitet 26 Janar, 2017

Apartament Garzoniere me Qira & Shitet 80 Korce

 • 30 m2
 • 0662137801
 • 10 Nëntor, 2016
Kliko për më shumë »
shtepi 26 Dhjetor, 2016

shtepi 70000 KORCE

 • 186m m2
 • 00306944326521
 • 26 Dhjetor, 2016
Kliko për më shumë »
Shitet Apartament 5 Dhjetor, 2016

Shitet Apartament 23000 Korce

 • 90 m2
 • 0662137801
 • 5 Dhjetor, 2016
Kliko për më shumë »
bashte 28 Tetor, 2016

bashte 19.000 vincan/korce

 • 1000m2
 • 0699917187
 • 28 Tetor, 2016
Kliko për më shumë »
Toke truall 21 Shtator, 2016

Toke truall 40000 Korce

 • 1500 m2
 • 0672014211
 • 21 Shtator, 2016
Kliko për më shumë »
vent truall me leje per shtepi 15 Gusht, 2016

vent truall me leje per shtepi 78000euro orman ciflik korce

 • 7000m
 • 6938788864
 • 15 Gusht, 2016
Kliko për më shumë »
Truall 20 Shkurt, 2016

Truall 100 Korce

 • 303 m2
 • 0694588052
 • 20 Shkurt, 2016
Kliko për më shumë »